Coaching

Patronen

Patronen zijn bepaalde automatische handelingen of gedachten die je gedurende je leven ontwikkelt. Vaak zijn ze nuttig, zoals de schrikreactie die we hebben als er een auto voorbij raast. Maar soms pakken we patronen op die niet eigen zijn, of patronen die alleen passend waren binnen een bepaald moment. Bijvoorbeeld het niet uiten van verdriet, want huilen is zwak. Of als iemand kritiek op je uit in je schulp kruipen en dicht klappen.

Deze patronen zijn vaak ontstaan, omdat ze nodig waren, een functie hadden. Misschien werd je vader wel boos als je huilde of volg je het voorbeeld van je moeder, die ook nooit voor zich zelf op kwam.

Inzicht creëeren

Door inzicht te krijgen in die patronen en soms ook in de oorzaak ervan, kun je deze veranderen. Zo leer je ervaren, dat huilen oplucht en lichter maakt of dat je op een andere manier kritiek kan ontvangen en verwerken, zodat je er sterker van wordt en niet kleiner. Het zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen over je zelf, je een beter zelfbeeld krijgt en daardoor meer ontspanning en plezier ervaart in het leven.

Coaching is het begeleiden van mensen om van A naar B te komen. Coaching helpt nieuwe inzichten te krijgen waardoor je zelfstandig uit ongewenste patronen kunt stappen.

Afgelopen week voor het eerst bij Anneke geweest, ik kwam voor slaap problemen, maar het blijkt veel meer te zijn. Nu na 1 behandeling al 2 nachten geslapen als een roosje en mijn spieren voelen voor het eerst sinds ik me kan herinneren ontspannen!!! 🙏🏻 ik voel me als herboren en super blij dat ik geweest ben…kijk nu al uit naar de volgende afspraak😊

Coaching-sessie

Een coaching-sessie duurt ongeveer een uur. Bij het eerste consult vindt een intake plaats, gevolgd door een coaching-sessie, de totale sessie kan dan uitlopen tot 1,5 uur.

Heb je nog vragen?

Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven? Neem gerust contact op, ik beantwoord uw vragen graag!