Ervaringen & Recensies

Ervaringen

Nicole

Op 3 jarige leeftijd heb ik ernstige brandwonden op mijn romp opgelopen. Mijn hele leven had ik heftige pijnklachten en last van ontstekingen in mijn hele lichaam. Specialisten wisten niet wat het was en stopten mij helemaal vol met zware medicijnen. 2 jaar geleden heb ik Anneke ontmoet en tijdens een gesprek vertelde ze vertelde ze mij dat ze mij kon helpen.

Ik dacht, ja hoor daar gaan we weer, 40 jaar lang kan niemand iets voor mij doen en jij denkt mij te kunnen helpen!?

Omdat ik niets te verliezen had heb ik mij door Anneke laten behandelen dmv lymfedrainage. Het is eigenlijk niet te beschrijven wat er tijdens de eerste behandeling al gebeurde! Het leek alsof er duizenden miertjes door mijn lichaam liepen.

Ik besloot om met de behandelingen door te gaan, en ik begon mij steeds beter te voelen. De pijn en de ontstekingen verdwenen omdat mijn afvalstoffen nu niet in mijn lichaam achterbleven, maar werden afgevoerd dmv de lymfedrainage.

Na een paar maanden ben ik mijn medicijnen gaan afbouwen en ben nu zelfs medicijnen vrij! Anneke heeft mij mijn leven terug gegeven, het is een vrouw met gouden handen!

Yvonne

Gisteren kennis gemaakt met zen shiatsu en Anneke.

Wat een bijzondere ervaring. Ten eerste is Anneke een vrouw, waar ik me meteen op mijn gemak voelde. De behandeling was heel ontspannend en ik voel me, nu ruim een dag later, nog steeds ontspannen met warme voeten.

Dank je wel Anneke.

Anoniem

Het is heel goed gegaan met mijn dochter na de behandeling. Ik merk onwijs verschil!

Ze had 2 dagen na de behandeling een enorme uitbarsting van verdriet, alles wat haar dwars zat kwam eruit. We hebben daar meteen op school actie op kunnen ondernemen. Ze was daarna erg opgelucht. Ze zegt ook veel minder last te hebben van hoofdpijn en buikpijn.

Suzanne

Onze dochter van 2, 5 jaar had zeer veel ondergewicht. Ze at heel slecht tot nauwelijks, sliep weinig en had last van heftige nachtmerries. De kinderarts zei dat het vanzelf een keer beter zou gaan en wuifde onze zorgen keer op keer weg. We voelden ons ongehoord.

Toen onze dochter weer begon te kwijlen, hadden we het idee dat er meteen iets moest gebeuren. Van een vriendin kreeg ik de website van Anneke doorgestuurd. De volgende dag heb ik meteen contact met Anneke opgenomen. Zij was de eerste die naar ons luisterde en ons serieus nam. Na een intake gesprek waar onze dochter nog niet bij was hebben we besloten dat het het proberen waard was. Na 1 bezoek aan Anneke kwam onze dochter s avonds naar haar bed uit omdat ze graag een boterham wilde eten. Het gaat nu goed met haar, ze ontwikkeld zich goed en zit goed in haar vel.

We raden Anneke bij iedereen aan! Wij weten haar te vinden als onze dochter in een dipje zit!

Adinda

Anneke is meer dan een masseuse. Ze coacht. Zet veranderingen in gang en helpt daardoor.

Inmiddels kom ikzelf regelmatig bij Anneke en onze dochters ook.

Naar volle tevredenheid kan ik Zen Shian aanbevelen!

Cindia

Na een gesprek en het voelen op je buik krijg je een persoonlijke shiatsu massage. Ik heb de drukpuntmassage als zeer prettig ervaren.

Ze heeft o.a.mijn voeten op een bijzondere manier gemasseerd waarna mijn nekpijn voor een heel groot deel direct oploste, heel fijn!

Een aanrader!

Kim

Afgelopen week voor het eerst bij Anneke geweest, ik kwam voor slaap problemen, maar het blijkt veel meer te zijn. Nu na 1 behandeling al 2 nachten geslapen als een roosje en mijn spieren voelen voor het eerst sinds ik me kan herinneren ontspannen!!! 🙏🏻 ik voel me als herboren en super blij dat ik geweest ben…kijk nu al uit naar de volgende afspraak😊

Wil jij ook je ervaring delen?

Je bent van harte welkom om je ervaring te delen. Ik hoor graag wat je van een behandeling, workshop of programma vond! Dit kan via de contact pagina.

Recensies

Recensie in Bruist

Heb jij een idee voor een media-uiting waaraan je zou willen samenwerken met Zen Shian?

Ik sta open voor ideeën! Neem hiervoor contact met mij op en wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen.